Fabrizio Romano heeft nieuws over Feyenoord: nieuwe rechtsback op shortlist

Fabrizio Romano heeft nieuws over Feyenoord: nieuwe rechtsback op shortlist

24 januari - 20:36 Laatste update: 21:15
16

Feyenoord heeft Paul Joly toegevoegd aan de lijst met potentiële rechtsbacks. Dat meldt Fabrizio Romano. De Fransman (23) staat onder contract bij AJ Auxerre.

Joly staat volgens Romano op de shortlist in De Kuip, waar hij wordt gezien als een 'potentieel doelwit'. Feyenoord-directeur Dennis te Kloese zou overwegen om werk te maken van zijn komst, al is van een akkoord of zelfs onderhandelingen nog geen sprake.

Wedden

Meer odds

Joly is een 23-jarige rechtsback, die sinds 2020 voor Auxerre uitkomt. Dit seizoen speelt hij zijn wedstrijden in de Ligue 2 en is hij een vaste waarde, nadat hij vorig jaar op huurbasis uitkwam voor Dijon. Auxerre staat op de tweede plaats, wat aan het einde van de rit recht geeft op directe promotie.

Het is  geen geheim dat Feyenoord naarstig op zoek is naar extra opties voor de rechtsbackpositie. Neco Williams (Nottingham Forest) bleek niet haalbaar, waardoor de aandacht nu is verlegd naar onder meer Joly én Kevin Mbabu. Met de ervaren Zwitser, die door Fulham wordt verhuurd aan FC Augsburg, zou al wel zijn gesproken.