Haller negeert aanbieding Fulham en blijft bij Dortmund

'Haller keert niet terug naar Premier League, PSV moet rekening houden met spits'

1 februari om 11:11
Laatste update: 1 februari om 12:21

Sebastien Haller maakt dit seizoen gewoon af bij Borussia Dortmund. Dat nieuws brengt The Athletic donderdagochtend. De oud-spits van onder meer Ajax en FC Utrecht geniet interesse uit de Premier League, maar blijft zijn club trouw.

Fulham maakte hun interesse in de Ivoriaanse spits woensdagavond kenbaar. De nummer twaalf van de Premier League waagde een poging om Haller tot het einde van het seizoen te huren van Dortmund. De Duitsers stonden weldegelijk open voor een tijdelijk vertrek en gaven Fulham toestemming om een eventuele overstap te bespreken met de vertegenwoordigers van Haller. Echter gaf de 29-jarige spits aan geen oren te hebben naar een vertrek.

Haller is nog altijd actief op de Afrika Cup en neemt het met Ivoorkust in de kwartfinale op tegen Mali. Gezien de nog maar korte periode voordat de transfermarkt sluit, zag hij een transfer niet zitten. Haller blijft dit seizoen dus bij Dortmund, de komende tegenstander van PSV in de achtste finale van de Champions League.

De centrumspits kwam in de zomer van 2022 voor zo’n 31 miljoen euro over van Ajax. Dat seizoen werd hij topscorer van de Eredivisie met 21 goals. In het huidige Bundesliga-seizoen scoorde Haller nog niet voor Dortmund. Wel was hij twee keer trefzeker in de DFB Pokal.

#DoneDeal gaat LIVE! Om 16.00 uur praten we je op YouTube live bij over het laatste transfernieuws!