Heerenveen twijfelt niet en geeft Demirspor snelle reactie op Noppert-interesse

Heerenveen twijfelt niet en geeft Demirspor snelle reactie op Noppert-interesse

5 februari - 11:33 Laatste update: 11:42
49

Sc Heerenveen weigert mee te werken aan een transfer van Andries Noppert naar Turkije. Voetbal International kwam maandag met het nieuws dat Adana Demirspor wel oren zou hebben naar een transfer van de gepasseerde goalie, maar een vertrek is voor de Friezen onbespreekbaar.

Deze winter is Heerenveen op geen enkele manier bereid om mee te werken aan een transfer. Algemeen directeur Ferry de Haan vertelt dat de Friese club nog altijd strijdbaar is om Noppert er weer bovenop te helpen. "We moeten en gaan Andries helpen om zijn hoge niveau snel weer te bereiken." Noppert worstelt de laatste weken met zijn vorm en is zijn plekje onder de lat verloren aan Mickey van der Hart.

In de Turkse competitie kunnen er nog tot 9 februari transfers plaatsvinden en daarom was een overstap van Noppert nog mogelijk. Adana Demirspor wilde de doelman tot het eind van dit seizoen huren van Heerenveen, met een optie tot koop. De Turkse club, die begin december Patrick Kluivert ontsloeg als trainer, vist dus achter het net. Noppert krijgt bij Heerenveen de kans om zich terug in de basis te vechten.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!