Italiaanse media: Koopmeiners kan Juve afwijzen voor top van Premier League

Italiaanse media: Koopmeiners kan Juve afwijzen voor top van Premier League

7 februari - 22:15
15

Teun Koopmeiners staat al langere tijd in de belangstelling van Juventus, maar hij zou ook naar Engeland kunnen. Volgens het Italiaanse TuttoSport zouden ook Tottenham Hotspur en Manchester United achter de middenvelder aanzitten. 

Voor zijn huidige club Atalanta Bergamo blijft het duidelijk. De Italianen willen zestig miljoen euro hebben voor de Nederlander. Juventus zou bereid zijn om dit bedrag te betalen, mits de club Matias Soulé in de deal kan betrekken. De Argentijn moet dan de omgekeerde weg bewandelen. De kans dat Atalanta hiermee instemt is aanwezig, aangezien trainer Gian Piero Gasperini erg gecharmeerd is van de middenvelder.

Nu zouden ook Tottenham Hotspur en Manchester United zich willen bemoeien met de deal. De Engelse clubs zouden zich nog niet officieel hebben gemeld, maar voor komende zomer lijkt hij wel een target. Atalanta hoopt dat Juve, Spurs en United tegen elkaar op gaan bieden, om zo veel mogelijk aan Koopmeiners over te houden. De 25-jarige middenvelder heeft nog een contract tot 2027 en dus heeft Atalanta een goede onderhandelingspositie.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!