Verweij ziet betere optie voor Ajax: 'Hij had het beter gedaan dan Sutalo'

Verweij ziet betere optie voor Ajax: 'Hij had het beter gedaan dan Sutalo'

12 februari - 16:28 Laatste update: 16:31
97

Mike Verweij denkt dat Philippe Sandler en Owen Wijndal beter uit de voeten kunnen bij Ajax dan Josip Sutalo en Borna Sosa. De Kroaten kwamen afgelopen zomer naar Amsterdam, maar hebben nog geen potten weten te breken. In de verloren wedstrijd tegen sc Heerenveen (3-2) maakten ze beide weer geen goede indruk.

"Als je Sandler van N.E.C. had gehaald voor vier of vijf miljoen, en dat is denk ik al veel geld voor een speler van NEC, had hij het veel beter gedaan dan Sutalo", aldus Verweij in De Telegraaf-podcast Kick-off.

Wedden

Meer odds

Ook ziet de verslaggever de beste optie voor de linksbackpositie van Ajax in bij Royal Antwerp FC lopen. "Op Owen Wijndal viel ook van alles aan te merken. Hij deed het echt heel slecht en was ook geblesseerd. Maar ik kan mij de wedstrijd bij Rangers uit herinneren en toen deed hij het heel goed, totdat hij geblesseerd raakte. Als je hem had neergezet, dan had hij het beter gedaan dan Sosa", stelt Verweij. De Nederlandse back verkaste afgelopen zomer van Amsterdam naar Antwerpen.

Het is algemeen bekend dat Ajax, naast Jordan Henderson, nog meer versterking zocht. De recordkampioen wilde graag Nico Tagliafico weer aan de selectie toe voegen, maar de Argentijn bleek niet haalbaar.