Hazard spreekt Cristiano Ronaldo tegen: 'Ik ben het niet met hem eens'

Hazard spreekt Cristiano Ronaldo tegen: 'Ik ben het niet met hem eens'

20 februari - 06:46 Laatste update: 06:53
11

Eden Hazard weerlegt de woorden van Cristiano Ronaldo over het feit dat de Saudi Pro League beter zou zijn dan de Ligue 1. Dit vertelt hij in de Obi One Podcast van voormalig voetballer John Obi Mikel.

Tijdens de Globe Soccer Awards beweerde de voormalige aanvaller van Manchester United dat de Saudi Pro League van een hoger niveau was dan de Ligue 1. "De Saudi League is niet slechter dan de Ligue 1 - het is eigenlijk competitiever dan de Ligue 1, dat kan ik zeggen na een jaar daar te hebben gespeeld. We zijn nu beter dan de Franse competitie", verklaarde Ronaldo.

Eden Hazard, die met Lille in de Ligue 1 speelde, werd gevraagd naar deze opmerkingen en of hij het eens was met de Portugese international. De voormalig buitenspeler van Chelsea antwoordde: "Ik ben het niet met hem eens. Ik weet zeker dat als een team uit de Ligue 1 tegen een Saudisch team zou spelen, ze zouden winnen. Misschien niet gemakkelijk, zoals mensen kunnen denken, maar het niveau in Frankrijk is goed."

Hazard is bekend met de Ligue 1 en zijn kwaliteit. De voormalige Belgische international speelde 5 jaar bij Lille van 2007 tot 2012. De 33-jarige was van cruciaal belang in de titelwinst van Les Dogues in 2011 en werd daarmee de jongste speler ooit die de Ligue 1 Speler van het Jaar award won.