Bayern München verlengt met Mathys Tel

Update: Bayern laat Man United met lege handen achter en verlengt met toptalent

6 maart om 16:24
Laatste update: 6 maart om 16:34

Mathys Tel gaat een nieuw, verbeterd contract tekenen bij Bayern München. De achttienjarige multi-inzetbare aanvaller ligt nog tot de zomer van 2027 vast, als hij zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis heeft gezet komen daar twee seizoenen bij.

Bayern houdt Tel dus tot medio 2029 binnenboord, zo melden Le Parisien en transferexpert Fabrizio Romano. Gadiri Camara, de belangenbehartiger van Tel, is momenteel in Beieren om de laatste details door te nemen. De Fransman kan een flinke salarisverhoging tegemoet zien, klinkt het. Het is onduidelijk hoeveel hij precies gaat verdienen.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ulm

  • logo

    Bayern München

Manchester United probeerde Tel los te weken bij Bayern, maar naar verluidt waren de Engelsen 'nooit dichtbij'. Een week geleden heeft de clubleiding van Bayern duidelijk gemaakt dat Tel onderdeel uitmaakt van de toekomstplannen van de club. Tel kwam in de zomer van 2022 voor twintig miljoen euro over van Stade Rennes. Dit seizoen is hij voornamelijk invaller. In 31 officiële optredens scoorde hij zeven keer en gaf hij vier assists. Twee van zijn zeven goals maakte hij in de Champions League, waaronder één tegen United.

Update: na eerdere berichtgevingen van Le Parisien en transferexpert Fabrizio Romano heeft Bayern München bevestigd dat Mathys Tel bijtekent in Duitsland. Het contract van de Franse aanvaller is opengebroken en verlengd tot 2029. Geïnteresseerde clubs, waaronder het Manchester United van Erik ten Hag blijven met lege handen achter.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met Ali Boussaboun!