Henderson zucht na harde nederlaag Ajax: 'A tough one to take'

Henderson zucht na harde nederlaag Ajax: 'A tough one to take'

14 maart - 23:45
46

Jordan Henderson is aangeslagen na de harde nederlaag van Ajax tegen Aston Villa. De 33-jarige middenvelder had bij zijn terugkeer op Engelse bodem best nog even geloof in een goed resultaat.

Henderson vond dat Ajax goed eindigde voor rust en was dan ook hoopvol voor de tweede helft. "Ja dit was een hele zware avond, in veel opzichten. Ik weet niet wat ik moet zeggen", reageert Henderson bij Veronica. "Het is vooral zwaar omdat ik dacht dat we er wel in zaten nog, ook na de 1-0. Maar daarna kwamen zij door een fout van ons op 2-0, volgde snel onze rode kaart en valt een aantal jongens geblesseerd uit. Alles leek mis te gaan bij ons."

"Daarna werd het wel heel moeilijk om nog iets uit te richten", gaat Henderson verder. "We moeten Villa ook de credits geven. Zij hebben een heel sterk en ervaren team. Je zag duidelijk het verschil in ervaring tussen beide ploegen. Ze wisten hun wedstrijd goed te managen. Wij moeten vooral naar onszelf kijken en analyseren wat er beter moet. Maar dit is a tough one to take", besluit de Engelse routinier.