Sneer richting FC Twente: 'Niet het gevoel dat we tegen de nummer drie speelden'

Sneer richting FC Twente: 'Niet het gevoel dat we tegen de nummer drie speelden'

31 maart - 20:12 Laatste update: 20:15
66

Erwin van de Looi vindt dat Heracles Almelo zich zondagmiddag tekort heeft gedaan op bezoek bij FC Twente. De Heraclieden verloren met 1-0 van de Tukkers, die volgens Van de Looi niet uitstraalden dat zij op dit moment de derde plek op de ranglijst bekleden. 

Myron Boadu maakte na 54 minuten spelen het enige doelpunt in de verder teleurstellende derby, waarin volgens Van de Looi Heracles zeker een resultaat had kunnen boeken. "Er lagen kansen, maar we waren niet goed genoeg aan de bal", aldus de trainer, opgetekend door ESPN. "Natuurlijk wil je met een bepaalde agressie spelen, maar je moet ook je hoofd gebruiken. Je moet soms rust hebben aan de bal. Twente combineerde ook niet heel goed."

De Heraclieden kregen kort na het doelpunt van Boadu een grote kans, maar Jizz Hornkamp vergat gelijk te maken. In de slotfase raakte Mario Engels ook nog de paal. "Ik baal sowieso omdat we hier verliezen", vervolgt Van de Looi. "Het is een derby en ik vond het verschil ook weer niet zo groot als de ranglijst doet vermoeden. Nee, ik had niet het gevoel dat we tegen de nummer drie van de Eredivisie speelden. Dan moeten we er eigenlijk ook meer uit halen qua resultaat, dan is dit zuur."

Heracles moet snel weer aan de bak. De huidige nummer veertien van de Eredivisie krijgt woensdagavond bezoek van AZ. De aftrap van dat duel is al om 18.45 uur.