'FC Groningen sorteert voor op promotie en praat met PSV over transfer'

'FC Groningen sorteert voor op promotie en praat met PSV over transfer'

2 april - 13:25 Laatste update: 14:43
49

FC Groningen is in gesprek met PSV over een mogelijke transfer van Jason van Duiven. RTV Noord meldt dat het gaat om een transfer voor volgend seizoen, als de Noorderlingen wellicht zijn gepromoveerd.

Van Duiven zou dus op de radar zijn verschenen in Groningen en de club is ook al in gesprek met zijn broodheer PSV. Sinds de winterse transferperiode speelt de negentienjarige spits op huurbasis voor Almere City. Daar komt hij nog niet uit de verf, aangezien Van Duiven nog geen enkele keer het net wist te vinden. Of het gaat om een definitieve stap of huurtransfer richting Groningen is niet bekend.

Wedden

Meer odds

In de jeugdopleiding van PSV scoorde Van Duiven jarenlang aan de lopende band. Voor PSV O17 maakte de spits 22 goals in 20 duels en voor Jong PSV 21 goals in 48 duels. FC Groningen gaat het voor de wind in de Keuken Kampioen Divisie. In de competitie werd voor het laatst verloren op 2 februari van dit jaar. De Noorderlingen zijn in strijd met Roda JC om plek twee en dus directe promotie naar de Eredivisie.