Feyenoord-aanwinst Hadj Moussa met grond gelijk gemaakt door Van Os

Feyenoord-aanwinst met de grond gelijk gemaakt: 'Wat een circusvoetballer'

4 april om 11:50
Laatste update: 4 april om 13:14

Ruud van Os bestempelt de kersverse Feyenoord-aanwinst Anis Hadj-Moussa als 'weggegooid geld'. De hoofdredacteur van Rijnmond bekeek de aanvaller van Vitesse tegen Sparta en raakte op zijn zachtst gezegd niet overtuigd.

Feyenoord maakte woensdag de transfer van Hadj Moussa wereldkundig. De aan Vitesse verhuurde aanvaller komt naar verluidt 3,5 miljoen euro over van Patro Eisden. Hadj Moussa speelt sinds de winter voor de Arnhemmers en heeft een korte tijd de harten van veel voetballiefhebbers weten te veroveren. Dat geldt niet voor Van Os.

"Ik heb negentig minuten lang op Anis Hajd-Moussa zitten letten. Ik voorspel nu al: dat wordt helemaal niks", steekt Van Os van wal. "Wat een circusvoetballer is dat. Hij was alleen maar aan het goochelen. Daarna werd hij goed aangepakt door de verdedigers van Sparta en toen durfde hij niet meer. Dan heb je niks meer aan hem. In de tweede helft kwam hij weer een beetje bij. Toen ging hij weer kappen en draaien. Het leek helemaal nergens op. Het is echt weggegooid geld als Feyenoord die gaat halen. Ik vond het echt Circus Bassie en Adriaan."

Hadj Moussa kon uiteindelijk niet voorkomen dat Vitesse met 1-4 onderuit tegen Sparta. De aanvaller speelde tot op heden tien duels voor de Arnhemmers. Daarin scoorde hij twee keer en gaf hij twee assists.