Jansma krijgt live op TV appje van Advocaat: 'Dit was vertrouwelijke informatie'

Jansma krijgt live op TV appje van Advocaat: 'Dit was vertrouwelijke informatie'

19 april - 14:22
6

Hélène Hendriks heeft op live televisie een appje onthuld dat Dick Advocaat stuurde aan Kees Jansma. De bondscoach van Curaçao zou het niet eens zijn met uitspraken over het analistenduo Jansma en Wim Kieft en stuurde een bericht met een knipoog.

Kieft en Jansma werden door Hendriks het 'koningskoppel' genoemd tijdens de uitzending over de Europa- en Conference League. Advocaat is ook regelmatig analist bij Veronica en was het zodoende niet eens met die uitspraak. "Dick zit een beetje in de put. Hij kijkt niet naar 'het koningskoppel' en hij is dus doorgeschakeld naar ESPN. Hij wil niet naar jullie kijken", vertelt Hendriks over het 'vertrouwelijke appje' dat Advocaat stuurde naar Jansma.

Gelukkig stelt Kieft Advocaat gerust. "Binnenkort zit hij weer hier. De volgende ronde ben ik er niet, want ik ga op vakantie. Dan zitten de twee routiniers hier." Jansma beaamt dat en kijkt uit naar die uitzending. "Samen 160 jaar, dus dat is hartstikke leuk. Dick weet hoe ik het met hem voor heb." Jansma en Advocaat zien elkaar vaker, want de twee werken ook nog eens samen bij het nationale elftal van Curaçao.