Bizar: zeventienjarige Endrick onthult opmerkelijk relatiecontract met vriendin

Bizar: zeventienjarige Endrick onthult opmerkelijk relatiecontract met vriendin

20 april - 17:50
35

Kersverse Real Madrid-aanwinst Endrick heeft een boekje opengedaan over zijn relatie. De pas zeventienjarige Braziliaan onthult dat hij met zijn vriendin een relatiecontract liet opstellen. Daarin staan een aantal, op zijn zachtst gezegd, bijzondere clausules. 

Het contract verbiedt de twee geliefden onder andere om verslaafd te zijn en een drastische gedragsverandering te ondergaan. Daarnaast bestaan er in de relatie enkele verboden woorden en zijn de twee verplicht te zeggen dat ze van elkaar houden wanneer dat kan. Dat onthult Endrick in de Braziliaanse Podcast Pod Delas.

Wedden

Meer odds

Eerder kwam de zaakwaarnemer van Endrick, Abel Ferreira, al met zorgen over zijn pupil naar buiten. "Ik hoop dat hij zich niet verliest in dingen buiten het voetbal, dat is een advies. Laat hem zich concentreren. Als je op een hoger niveau wil komen, moet je je concentreren op wat essentieel is", zei Ferreira destijds.

Tot dusver speelde Endrick 88 wedstrijden voor Palmeiras, waarin hij goed was voor 28 doelpunten en drie assists. Ook maakte hij al zijn debuut in de Seleção. Op Wembley maakte hij toen de winnende tegen Engeland. Komende zomer vertrekt de spits naar Madrid, dat 45 miljoen euro voor hem betaalde.