Buitenspel: Noor Omrani maakt melding van relatiebreuk met Feyenoorder

Buitenspel: Noor Omrani maakt melding van relatiebreuk met Feyenoorder

20 april - 18:30 Laatste update: 19:45
32

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Relatiebreuk
Noor Omrani komt zaterdag met verdrietig nieuws naar buiten op Instagram. In haar story meldt het hockeytalent dat er een punt achter de relatie met oud-Feyenoorder Marcus Pedersen is gezet.

'Soms gaan dingen niet zoals je had verwacht en loopt het leven anders', schrijft Omrani. 'Ik heb er alles aan gedaan om mezelf te vinden in Italië en mezelf te ontwikkelen, maar het is me niet gelukt', lijkt ze de reden van de breuk bekend te maken.

Omrani bevestigt het nieuws uiteindelijk met de woorden: 'Mijn relatie is voorbij en ik ga me nu focussen op mezelf. Big dreams.'

Pedersen en Omrani, vorig jaar nog winnares van het programma De Verraders, maakten eind 2022 bekend een relatie te hebben. Na ongeveer anderhalf jaar met veel spraakmakende momenten met de Feyenoord-supporters is daar nu dus een eind aan gekomen.