Martínez kan waanzinnig seizoen bekronen met perfect kampioensduel tegen AC Milan

Martínez kan waanzinnig seizoen bekronen met perfect kampioensduel tegen AC Milan

22 april - 15:00

Internazionale kan maandag op spectaculaire wijze de twintigste landstitel in de clubgeschiedenis veroveren en gaat uitgerekend op bezoek bij aartsrivaal en stadsgenoot AC Milan. De Nerazzurri zijn favoriet voor de zege en rekenen op Lautaro Martínez, die een waanzinnig seizoen beleeft in het zwartblauwe shirt. Bookmaker Unibet staat klaar met boosted odds voor een zege van Inter met een heldenrol van de Argentijn! 

Geweldig seizoen van El Toro

Het Internazionale van dit seizoen is vrijwel ongenaakbaar: de laatste keer dat de ploeg van Simone Inzaghi in de competitie verloor, dateert van september van vorig jaar. De ploeg kan nog altijd boven de honderd punten uitkomen in de competitie en kan maandag met een overwnning de twintigste landstitel vieren. Milan staat op de tweede plaats, maar kent een achterstand van maar liefst veertien punten.

Bij Inter is Martínez de grote man: in 28 wedstrijden was de spits goed voor 23 doelpunten en vijf assists, waarmee hij gemiddeld elke wedstrijd bijdraagt aan een goal. In eigen huis gaf de spits twee assists in het duel met Milan en daarnaast scoorde de goaltjesdief tegen onder meer Juventus, Bologna en in beide duels tegen Atalanta. Martínez staat er wanneer het gaat om de grote wedstrijden, en dit is de grootste wedstrijd van het seizoen.

Weet Martínez te scoren tegen AC Milan en wint Inter? Unibet staat klaar met een boosted odd van maar liefst 4.00! Twee treffers van Martínez levert je zeven keer je inleg op. AC Milan is maandag de grote underdog en dat is terug te zien in de odds: een overwinning van de Rossoneri levert je 3.80 keer je inleg op. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.