'Mogelijke Feyenoord-deal in 'serieus stadium', Spurs ontvangt aanbiedingen'

'Mogelijke Feyenoord-deal in 'serieus stadium', Spurs ontvangt aanbiedingen'

22 april - 19:11
61

Feyenoord geeft gas in de strijd om de handtekening van Bryan Gil, meldt 1908. Naar verluidt heeft de Stadionclub al meerdere aanbiedingen neergelegd bij Tottenham Hotspur.

Dennis te Kloese, algemeen directeur van Feyenoord, erkende maandag de interesse in Gil. Volgens het fanmedium willen de Rotterdammers de Spanjaard op permanente basis overnemen. Andersom heeft Gil wel oren naar een definitieve overgang. In april zou Feyenoord al een openingsbod van minder dan tien miljoen euro hebben neergelegd in Noord-Londen.

Middels bonussen kon de transfersom stijgen naar meer dan tien miljoen euro. Inmiddels zijn er al nieuwe pogingen gedaan, meer naar wens van Spurs, klinkt het. 'Een mogelijke deal verkeert inmiddels zelfs in een 'serieus stadium', maar er is nog geen witte rook.' Gil moet zelf nog volledig overtuigd worden van een transfer naar Feyenoord.

Een mogelijke deal is er een van de 'lange adem', wordt geschreven. 'De haalbaarheid ligt nog altijd op laag tot gemiddeld, maar volgens ingewijden is de kans op slagen 'zeker niet onmogelijk'.' Gil is dit seizoen geen vaste waarde bij Tottenham. In tien Premier League-duels maakte hij zijn opwachting. Scoren deed hij dit seizoen nog niet.