Van den Brom snapt niets van Ajax-vertrek: 'Werd op handen gedragen op Toekomst'

Van den Brom snapt niets van Ajax-vertrek: 'Werd op handen gedragen op Toekomst'

23 april - 09:15 Laatste update: 09:46
32

John van den Brom en Wesley Sneijder snappen niet dat Simon Tahamata door Ajax aan de kant is geschoven. De oud-speler en jeugdtrainer van de Amsterdammers stak niet onder stoelen of banken waarom hij wegging en dat doet Van den Brom en Sneijder pijn

"Ik heb anderhalf jaar geleden al gezegd dat Ajax het DNA kwijt is, maar nu hoor je iedereen erover. Ik had het niet zo gek gezien dat alles daar weg zou gaan", vertelt Sneijder bij Veronica Offside na het horen van de uitleg van Tahamata over zijn vertrek. De oud-speler liet Ajax achter zich voor een voetbalschool in Berlijn. "Nu worden legendes als Tahamata ook nog eens zo aan de kant geschoven. Schandalig."

Wedden

Meer odds

Ook tafelgenoot Van den Brom snapt niet dat Tahamata is vertrokken bij Ajax. De trainer had het de oud-speler gegund om zijn hele leven bij Ajax te blijven en vindt het jammer dat de club daar niet alles aan heeft gedaan. "Tahamata werd echt op handen gedragen op de Toekomst. Hij is zo’n clubman, die had daar tot zijn dood moeten blijven. Hij is ook superfit nog. Hij brengt dat ook over op de jeugdspelers, dus dat is echt geweldig."