Klaassen over mogelijke terugkeer: 'Ik weet niet of ik hier volgend jaar nog ben'

Klaassen over mogelijke terugkeer: 'Ik weet niet of ik hier volgend jaar nog ben'

23 april - 10:19 Laatste update: 10:32
38

Davy Klaassen geniet bij Internazionale, ondanks het feit dat hij weinig speelminuten krijgt. De Italiaanse grootmacht pakte maandagavond de twintigste landstitel in de clubhistorie. Uitgerekend na een overwinning op aartsrivaal AC Milan.

Voor Klaassen was het een zwaar seizoen. Na een pijnlijk vertrek bij Ajax, kwam de hij terecht bij Inter. De Nederlander moest het vaker dan hem lief was doen met een plek op de bank. "Het is niet altijd makkelijk om niet veel te spelen", reageert Klaassen zijn verhaal tegenover Ziggo Sport. "Maar uiteindelijk heb je getekend voor een team, waar je iedere dag mee traint. Dat team moet je dan steunen", is hij duidelijk over zijn rol in Milaan.

Ondanks het succes van zijn huidige werkgever ziet Klaassen de onrust in Amsterdam nog altijd met lede ogen aan. "Het is mijn club, dus ik blijf het altijd volgen", vertelt de middenvelder over zijn liefde voor Ajax. "Maar met Ajax komt het altijd weer goed", blijft hij hoopvol.

Ook wordt de middenvelder gevraagd naar een eventuele terugkeer naar de club waar het voor hem allemaal begon. "Je weet het nooit. Ik zie het allemaal wel. Ik weet ook niet of ik hier (in Milaan red.) volgend jaar nog ben."

Alles weten over de situatie van Frenkie én welke Feyenoorders gaan zeker mee naar het EK? Luister Studio Oranje nu hieronder, of op Spotify!