Geen persconferentie Feyenoord

Feyenoord en Liverpool-target Slot staan pers niet te woord voor duel met Go Ahead

23 april om 21:08

Arne Slot zal komende woensdag, daags voor het treffen met Go Ahead Eagles, de pers niet te woord staan. Feyenoord zou dit al gecommuniceerd hebben voor het nieuws van de vermeende Liverpool-interesse. In Engeland denkt men er het zijne van. 

Slot staat de media normaliter altijd daags voor een Eredivisie-wedstrijd te woord. Tegen Go Ahead, dat donderdagavond om 21.00 uur te gast is in De Kuip. Dat is nu niet het geval. Feyenoord stelde rondom de bekerhuldiging al diverse spelers en stafleden beschikbaar. Om die reden is besloten geen extra persmoment in te lassen, zo luidt de verklaring. 

Het niet beleggen van een persconferentie, heeft dus niets te maken met de vermeende Liverpool-interesse, weet het Algemeen Dagblad. 'De Engelse media meenden daar een manier om onder lastige vragen uit te komen te zien, bij Feyenoord deelden ze mede dat ze het schrappen van die gebruikelijke persconferentie al in eerder stadium hadden genomen', tekent de krant op. 

Was de persconferentie wel doorgegaan, dan waren er geheid Engelse journalisten op afgekomen. In Engeland volgen de updates rondom Slot zich in een razendsnel tempo op.