'Feyenoord spot beoogde nieuwe hoofd jeugdopleiding bij Rangers FC'

'Feyenoord spot beoogde nieuwe hoofd jeugdopleiding bij Rangers FC'

23 april - 22:30
8

Feyenoord heeft Zeb Jacobs op het oog als nieuwe hoofd jeugdopleidingen, aldus 1908. De Belg is momenteel nog werkzaam bij Rangers FC, maar kan op korte termijn een formele aanbieding uit Rotterdam verwachten. 

Jacobs is een vooraanstaand figuur in de wereld van jeugdvoetbalontwikkeling, en bekleedt momenteel de functie van hoofd jeugdopleiding bij Rangers. Feyenoord heeft hem op het oog als opvolger van Rini Coolen, die na het seizoen stopt als Head of Academy. 

Wedden

Meer odds

Jacobs was in het verleden jeugdtrainer bij KV Mechelen, waarna hij de overstap maakte naar Royal Antwerp FC. Daar werd hij Head of Development. Vanuit België trok hij naar Schotland. 

Feyenoord is overigens niet de enige club die gecharmeerd is van Jacobs, zo weet 1908 te melden. Naast de Rotterdammers heeft een club uit 'de absolute Engelse top' ook toenadering gezocht. 'Maar er is geen enkele club zo doortastend voor Jacobs als Feyenoord momenteel is', zo is te lezen.

Dat Jacobs naar De Kuip komt, staat nog niet vast. Wel denkt Feyenoord, dat dinsdag vooral de headlines haalde vanwege de vermeende interesse van Liverpool in trainer Arne Slot, dichtbij zijn aantrekken te zijn.