Liverpool plaatst vacature op LinkedIn voor rol in staf Slot

Liverpool plaatst vacature op LinkedIn: op zoek naar toevoeging staf Slot

21 mei om 14:16
Laatste update: 21 mei om 14:20

Liverpool heeft op LinkedIn een vacature geplaatst voor een assistent onder Arne Slot. De Nederlander neemt Sipke Hulshoff (assistent-trainer) en Ruben Peeters (Head of Performance) van Feyenoord mee, maar de club is nog op zoek naar een specialist in spelhervattingen.

In de beschrijving van de vacature schrijft Liverpool dat graag 'tactisch specialist die verantwoordelijk is voor het maximaliseren van de prestaties van het team bij alle spelhervattingen’ tot de technische staf toevoegen.

Het maken van grondige analyses, nauwgezette planningen en het vermogen om zowel aanvallende als verdedigende tactieken voor spelhervattingen vakkundig te coachen behoren tot de werzaamheden.

De specialist zal wekelijks de tactiek bij de spelhervattingen van de tegenstander onder de loep nemen en de sterke en zwakke punten identificeren. Ook mag hij individueel met spelers aan het werk gaan, zodat de specifieke vaardigheden als koppen of het schieten op doel verbetert worden.

Verder zijn er nog een paar eisen waar je als sollicitant aan moet voldoen. De UEFA A-licentie (of een gelijkwaardige licentie) en een bewezen staat van dienst hebben op het gebied van het vormgeven van spelhervattingen binnen het topvoetbal bij een eerste elftal behoren tot deze eisen.