Koeman komt met Pusic als opvolger Slot

Koeman oppert opvolger van Slot: 'Vind hem geen slechte keuze'

21 mei om 09:25

Ronald Koeman denkt dat Feyenoord er goed aan zou doen, als Marino Pusic de nieuwe coach wordt. Toch denkt de hoofdcoach ook dat het niet gek is als de Rotterdammers de jonge Nuri Sahin een kans geven.

Aan tafel bij Veronica Offside krijgt Koeman de vraag wie hij zou kiezen als nieuwe trainer van Feyenoord. De huidige bondscoach, die zelf van 2011 tot 2014 coach was in Rotterdam, heeft wel een voorkeur. "Ik zou Pusic ook geen slechte keuze voor Feyenoord vinden", zegt Koeman. Eerder sprak eveneens voormalig Feyenoord-coach Mario Been zich al lovend uit over de mogelijke komst van Pusic.

Ook de naam van Sahin is al regelmatig gevallen rond de vacante trainerspositie bij Feyenoord. Volgens veel critici zorgt het feit dat hij nog onervaren is voor twijfel. Koeman vindt echter dat jonge trainers ook zeker de kans moeten krijgen. "Ook die trainers zullen gescout zijn door de mensen die daarover beslissen. Je moet ook een keer de kans krijgen, maar ik ben niet degene die moet bepalen wie de nieuwe trainer van Ajax of Feyenoord moet worden. Ik zie het wel zitten in die jonge gasten."

Beluister hieronder de nieuwste Studio Oranje met alles over Oranje en het EK 2024: