Chelsea-spelers niet tevreden met ontslag Pochettino

Chelsea-spelers laten zich uit na ontslag Pochettino: 'Wat een trainer'

22 mei om 12:46
Laatste update: 22 mei om 13:23

De spelers van Chelsea lijken het niet eens te zijn met het vertrek van manager Mauricio Pochettino. Verschillende spelers laten zich op social media uit over het verrassende nieuws.

Volgens The Telegraph werden de spelers van Chelsea niet geïnformeerd over het aanstaande vertrek van Pochettino. Ze zouden 'in shock' zijn na het nieuws dat dinsdag bekend werd gemaakt. De WhatsApp-groep van de selectie zou meteen ineen zijn gestort.

Na de bevestiging van Chelsea lieten verschillende spelers van Chelsea zich uit via social media. Nicolas Jackson was een van de eersten. 'Ik hou van je, trainer. Ik hoopte dat je kon blijven. Maar moge God u en uw gezin blijven zegenen. Dankjewel voor het advies en de steun. Je bent een echte leeuw en een vechter. Veel succes in de toekomst.'

Ook Cole Palmer steunt de vertrekkende manager. 'Trainer, bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt en voor het uit laten komen van mijn dromen. Succes in de toekomst.' Moises Caicedo vond het 'een waar genoegen' om samen te werken met Pochettino. 'Ik wens je alle geluk toe in de toekomst. Wat een persoon en wat een trainer.'

Chelsea-icoon John Terry houdt zich wat meer op de vlakte. "Ik hoop dat we geen nieuwe spelers halen voordat we een nieuwe manager hebben."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)