Deco en Bojan vliegen namens FC Barcelona naar Londen voor gesprek met Hansi Flick

'Barça sorteert voor op vertrek Xavi: delegatie vliegt naar Londen voor gesprek'

22 mei om 15:24

Deco en Bojan Krkic zijn woensdag naar Londen zijn gereisd om Hansi Flick en zijn zaakwaarnemer Pini Zahavi te ontmoeten. Dat meldt het Spaanse Sport. In de Britse hoofdstad wordt er gepraat over een eventuele komst van de oefenmeester naar FC Barcelona.

Deco, Bojan, Flick en Zahavi zijn in gesprek over een eventuele toekomst van Flick bij Barcelona. Bij de Catalaanse club wordt er alvast rekening gehouden met een vertrek van Xavi Hernández, die echter nog niet volledig wordt weggeschreven door het medium.

De verwachting is dat president Joan Laporta aanstaande maandag, na de laatste competitiewedstrijd tegen Sevilla, een oordeel velt over het wel of niet aanblijven van Xavi. De twee zullen na het uitduel bijeenkomen om het seizoen te evalueren en een definitieve beslissing nemen over de toekomst van de oefenmeester. Flick, maar ook Rafael Márquez zijn de grootste kanshebbers, mocht Laporta toch niet verder willen met Xavi.

Na lang speculeren leek Xavi na dit seizoen te vertrekken bij Barça. Het was nota bene Laporta die hem van gedachten deed veranderen. Afgelopen week kwam er echter weer naar buiten dat Laporta teleurgesteld is in Xavi en 'serieus overweegt' niet met hem verder te gaan.