Ajax en Feyenoord hebben nog steeds interesse in Hutchinson

'Interesse springlevend: Ajax en Feyenoord wachten op doelwit Hutchinson'

25 mei om 11:48
Laatste update: 26 mei om 20:33

Ajax en Feyenoord zijn nog altijd in de markt voor Omari Hutchinson, aldus The Mirror. De Rotterdammers en Amsterdammers concurreren met clubs uit Engeland en Duitsland. 

Voetbal International meldde eerder deze week al dat Feyenoord en Ajax komende zomer de strijd met elkaar aangaan voor de handtekening van Hutchinson. De aanvaller werd afgelopen seizoen door Chelsea verhuurd aan Ipswich Town. Daar leverde hij met tien doelpunten een groot aandeel in de promotie naar de Premier League

De interesse van Ajax en Feyenoord is nog altijd levend. De 'Nederlandse grootmachten' wachten momenteel op duidelijkheid omtrent de toekomstplannen van Hutchinson, zo is te lezen. 

Ondertussen heeft ook VfB Stuttgart interesse in de twintigjarige aanvaller. De Duitse club zou flink gas geven voor een huurdeal en op dit moment de dans leiden. Een langer en definitief verblijf bij promovendus Ipswich lijkt hoe dan ook uitgesloten, weet The Mirror te melden. 

Bekijk hieronder de nieuwste #Donedeal met alles over de plannen van Farioli in Amsterdam, Feyenoord, PSV, FC Twente, Memphis en nog veel meer: