Veerman vertelt over mogelijke transfer

Veerman eerlijk: "Volgens mij is er nog niks concreets bij PSV binnengekomen"

30 mei om 15:57
Laatste update: 31 mei om 10:02

Joey Veerman is nog niet bezig met een mogelijke transfer. De middenvelder wordt regelmatig in verband gebracht met buitenlandse clubs, maar volgens de achtvoudig Oranje-international speelt er nog niets concreets. 

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Veerman aan dat hij de geruchten af en toe meekrijgt. "Maar er is volgens mij ook nog niks concreets bij PSV binnengekomen van andere clubs", aldus de middenvelder. "Ik hoor het wel vanzelf. Ik heb nu niet voor mezelf een datum dat ik tot die tijd wel op de hoogte gehouden wil worden van interesse, en daarna niet meer. Je kunt me altijd bellen. Ik denk dat ik daar goed mee om kan gaan, maar we gaan het zien."

Wedden

Meer odds
  • logo

    PSV

  • logo

    RKC Waalwijk

Veerman staat voor zijn eerste eindronde met Oranje, want hij behoort tot de definitieve selectie van bondscoach Ronald Koeman. Bij het vorige EK was de middenvelder nog niet in beeld, maar hij was er wel bij. "Ik had kaartjes kunnen bemachtigen voor de wedstrijd met Noord-Macedonië. Dus toen ben ik daar met wat vrienden gaan kijken", zo vertelt hij. "Verder keek ik toen ik jonger was thuis in Volendam altijd op een groot scherm naar Oranje, dat je er nu zelf tussen loopt, is wel heel mooi."

Logischerwijs hoopt Veerman op veel speelminuten tijdens het EK. Hij zou graag samen in het veld willen staan met Frenkie de Jong. "Maar de bondscoach beslist", zegt de Oranje-international. "Ik ben er in ieder geval klaar voor en wil knallen. Ik ben er blij mee dat ik er nu al dik een jaar vast bij hoor. Ik heb mijn bijdrage gehad in de wedstrijden met een goal en wat assists, hopelijk kan ik dat de komende weken ook weer laten zien."

Beluister hieronder de nieuwste Studio Oranje met alles over de definitieve selectie: