Kieft haalt uit naar Ten Hag

Kieft hekelt Ten Hag: 'Maak je druk om jezelf in plaats van anderen de les lezen'

31 mei om 23:55

Wim Kieft haalt hard uit naar Erik ten Hag. Volgens de oud-voetballer is de huidig manager van Manchester United niet in de positie om iets over anderen te zeggen. Iets wat de oefenmeester eerder deze maand wel deed.

'Terwijl je je handen vol hebt aan Manchester United, een klus waar je bezig bent je aan te vertillen, lees je als Ten Hag onderhand ook nog even iedereen de les', is Kieft in zijn column voor De Telegraaf kritisch over Ten Hags interview met Voetbal International. 'Bij Ajax snappen ze er niets van. Marc Overmars had als een heilige behandeld moeten worden. Het is niet Ajax, maar Overmars die grensoverschrijdend bezig is geweest. Die misdragingen kan je als club niet over je kant laten gaan, maar daar denkt Ten Hag dus anders over weten we nu.'

Wedden

Meer odds
  • logo

    Manchester City

  • logo

    Manchester United

'Bij FC Utrecht trof hij eerder een puinhoop aan en daar heeft hij toch maar mooi even orde op zaken gesteld, terwijl Ten Hag de complimenten voor het werk van Arne Slot bij Feyenoord nogal overdreven vond. Om daar aan toe te voegen dat hij bij Manchester United begon bij een club die op zijn achterste lag, terwijl Slot in een gespreid bedje komt bij Liverpool', noemt Kieft nog maar eens wat voorbeelden.

'Waarom zeg je zoiets? Maak je na twee bijzonder magere seizoenen druk om jezelf en Manchester United in plaats van anderen de les te lezen', besluit de analist zijn kritische noot.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!