'Feyenoord toont interesse in Liverpool-talent Carvalho'

'Feyenoord toont al langer interesse in Liverpool-talent die Slot moet overtuigen'

1 juni om 10:44

Feyenoord volgt de situatie van Fábio Carvalho bij Liverpool al enige tijd op de voet. De 21-jarige Portugees krijgt in de voorbereiding de kans om manager Arne Slot te overtuigen, maar een vertrek is niet uitgesloten. Dat meldt The Athletic.

Carvalho maakte in de zomer van 2022 de overstap van Fulham naar Liverpool, maar op Anfield kwam hij er door de forse concurrentie nog niet aan te pas. Afgelopen zomer stalden The Reds hem bij RB Leipzig, maar dat werd geen succes. De aanvallende middenvelder annex aanvaller kreeg niet veel speeltijd en keerde in januari terug. Vervolgens ging het hem een stuk beter af bij Hull City. In twintig Championship-duels scoorde hij negen keer en gaf hij twee assists.

Volgens The Athletic krijgt Carvalho in de voorbereiding een nieuwe kans bij Liverpool. Dat Feyenoord onder leiding van Slot al langer interesse in hem toonde, lijkt goed nieuws voor het talent. De concurrentie is echter onverminderd groot, waardoor het de vraag is of hij voorkomt in de plannen van de Nederlandse manager. Een nieuwe verhuurperiode of zelfs een definitieve transfer behoort in dat geval tot de mogelijkheden. Of de Rotterdammers nu kans maken, is niet duidelijk.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!