'Bayern en Barça geïnteresseerd in Bruno Fernandes'

'Bayern en Barça tonen interesse in sterkhouder Manchester United'

2 juni om 16:17

Bayern München en FC Barcelona zouden Bruno Fernandes willen losweken bij Manchester United. De Portugese middenvelder van Erik ten Hag heeft momenteel een marktwaarde van zo’n zeventig miljoen euro.

Volgens de Portugese krant O Jogo heeft Bayern al een voorstel hebben ingediend bij de zaakwaarnemer van Fernandes. De 29-jarige voetballer heeft in Engeland nog een contract tot medio 2026.

Barça heeft volgens de krant alleen nog informele gesprekken gevoerd met de Portugees en zijn zaakwaarnemer. Gezien de moeilijke financiële situatie van Barcelona lijkt het onwaarschijnlijk dat de aanvoerder van Manchester United een prioriteit is. 

Bruno Fernandes kende op clubniveau een teleurstellend seizoen in de Premier League en Europa, maar won uiteindelijke wel nog de FA Cup. De aanvoerder van The Red Devils is nu gefocust op het EK met het Portugese elftal.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!