Ten Hag krijgt binnenkort duidelijkheid van Manchester United

'Ten Hag hoopt snel duidelijkheid te krijgen van Manchester United'

3 juni om 14:21
Laatste update: 3 juni om 14:25

Ten Hag hoopt deze week te horen of hij aanblijft als Manchester United-trainer, zo meldt Sky Sports. De toekomst van de oefenmeester is al langere tijd onzeker, maar hij lijkt binnenkort duidelijkheid te krijgen over zijn positie. 

"Ten Hag hoopt deze week te horen of hij zijn baan houdt als hoofdtrainer bij Manchester United", zo wordt er verteld bij Sky Sports. Manchester United is vorige week gestart met de evaluatie over afgelopen seizoen. In de komende dagen hoopt de Nederlander meer duidelijkheid te krijgen van de club.

Eerder meldde lokale media dat Ten Hag na de FA Cup-winst mocht hopen op een langer verblijf als manager van The Red Devils. Er werd daarvoor wekenlang gespeculeerd over zijn toekomst. Eerst kwamen Engelse media met het nieuws dat hij sowieso ontslagen zou worden, maar inmiddels overweegt de clubleiding toch weer om Ten Hag te laten zitten.

Er zou voor de evaluatie geen beslissing worden genomen over zijn toekomst, maar inmiddels lijkt witte rook steeds dichterbij te komen. United zou al contact hebben gehad met mogelijke opvolgers van Ten Hag, maar ook zij weten dat er een kans is dat Ten Hag gewoon aanblijft. Zo zou onder meer Roberto de Zerbi één van die mogelijke opvolgers zijn.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!