Jadon Sancho wil bij Manchester United blijven als Erik ten Hag vertrekt

'Sancho wil terugkeren bij United, aanwezigheid Ten Hag vormt struikelblok'

3 juni om 18:40

Jadon Sancho is klaar om terug te keren bij Manchester United. Dat meldt de BBC maandag. De buitenspeler wil na een uitleenperiode bij Borussia Dortmund gaan voor revanche op Old Trafford.

Sancho heeft op huurbasis bij Dortmund een goede indruk achtergelaten. De Duitse club wil de aanvaller dan ook maar al te graag langer aan zich binden. Dortmund wordt echter geconfronteerd met grote obstakels. Onder andere de vraagprijs van meer dan vijftig miljoen euro ligt Die Schwarzgelben dwars.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Manchester City

  • logo

    Manchester United

Hoewel Sancho graag terugkeert bij United, lijkt er één keerzijde te zijn: de aanwezigheid van Erik ten Hag. De Nederlandse manager lag vorig jaar overhoop met de Engelse aanvaller en zette hem uit de selectie. Het Britse medium maakt niet duidelijk hoe groot de invloed van de aanwezigheid van Ten Hag is op de wens van Sancho om terug te keren.

Tabloid Daily Mirror meent dat wél te weten. Sancho lijkt nog altijd niet voornemens zijn excuses aan te bieden en zou hopen op een vertrek van Ten Hag. Sterker nog: de aanwezigheid van de Nederlander kan roet in het eten gooien voor Sancho, die niet staat te springen om opnieuw samen te werken. Ten Hag is nog altijd in het ongewisse over zijn toekomst. De clubleiding moet nog een oordeel vellen.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!