'Lozano is dicht bij transfer en vertrekt in januari bij PSV'

'Lozano is dicht bij transfer en vertrekt in januari bij PSV'

3 juni om 21:06
Laatste update: 4 juni om 10:12

Hirving Lozano gaat PSV na zijn terugkeer naar Eindhoven al snel weer verlaten, zo meldt ESPN. De Mexicaan zou dichtbij een transfer naar de MLS zijn, waar hij zal gaan spelen bij San Diego FC, waar hij de eerste 'Designated player' moet worden.

San Diego FC zal zich pas in 2025 in de MLS voegen, wat betekent dat Lozano nog tot de winterstop in Eindhoven zal blijven, waar hij een jaar geleden terugkeerde na eerder een succesvolle periode doorgemaakt te hebben bij PSV. In het afgelopen seizoen wist Lozano met PSV de landstitel te veroveren en te overwinteren in de Champions League. In de Eredivisie was de buitenspeler goed voor zes goals en drie assists in 24 wedstrijden.

Geruchten over een vertrek van Lozano spelen al langer, maar volgens ESPN is een transfer nu echt dichtbij. Tussen zijn periodes bij PSV in speelde Lozano bij Napoli, nadat hij eerder actief was bij CF Pachuca. Hoewel Lozano onlangs aangaf niet bezig te zijn met een vertrek uit Eindhoven, lijkt het nu dus van een overstap naar Amerika te komen.

Beluister hieronder de nieuwste Studio Oranje met alle nieuwtjes omtrent de Oranje-selectie!: