Mulder ziet in Veerman opvolger Kroos bij Real Madrid

Opvallende suggestie: Veerman na Mbappé-deal getipt bij Real Madrid

3 juni om 21:29
Laatste update: 4 juni om 10:13

Youri Mulder ziet in Joey Veerman een geschikte opvolger van Toni Kroos bij Real Madrid, zo stelt de analist in het programma Rondo. Kroos hangt na het EK zijn kicksen aan de wilgen, waardoor de Madrilenen op zoek moeten naar een opvolger voor de middenvelder.

"Wie gaat ze nu wegsteken?" vraagt Nordin Amrabat zich af, nadat Vinícius Junior en Kylian Mbappé zijn besproken. "Dat wordt wel een dingetje, want op het middenveld moet er wel een speler bijkomen", vult Theo Janssen aan. Volgens Ruud Gullit hebben de Madrilenen een passer nodig en Youri Mulder heeft voor die rol een opvallende naam in gedachten.

"Veerman. Dat is toch een passer?", stelt Mulder, die met zijn opmerking voor verbazing zorgt in tafel. Amrabat kan zich echter wel vinden in de suggestie. "In La Liga zou het zeker kunnen."

"Ho, ho. Wacht heel even. Joey Veerman naar Real Madrid?", vraagt presentator Wytse van der Goot zich af. "Noem een paar passers in Europa die beter zijn dan Veerman", reageert Mulder, die zelf ook Teun Koopmeiners tot een van de betere passers rekent.

Beluister hieronder de nieuwste Studio Oranje met alle nieuwtjes omtrent de Oranje-selectie!: