Andrew Robertson over Arne Slot

Liverpool-selectie kijkt uit naar komst Slot: 'Dat willen we bereiken'

4 juni om 11:55

Andrew Robertson kijkt uit naar een nieuwe Liverpool-tijdperk onder Arne Slot. De linksback heeft nog niet met de nieuwe manager gesproken, maar is vol goede moed en heeft zin in de nieuwe uitdaging.

"Ik heb hem nog niet gesproken. Ik denk dat hij ons op het EK laat focussen", begint Robertson voor de camera's van Sky Sports als hem gevraagd wordt naar Slot. "Maar het wordt een spannende, nieuwe uitdaging. Nieuwe ideeën, een nieuwe stem. Ik kijk er heel erg naar uit om het allemaal van dichtbij mee te maken."

Slot kan in ieder geval rekenen op steun vanuit de selectie, bevestigt de linksback. "We zullen proberen hem de best mogelijke start te laten maken. We moeten open minded blijven. De laatste negen jaar waren heel speciaal (onder leiding van Jürgen Klopp, red.), nu zijn de fans misschien wat meer onwetend. De selectie is sterk. We hadden een goed seizoen. Dat moeten we voort gaan zetten", aldus Robertson. "Het doel moet zijn om mee te strijden voor het kampioenschap. Slot heeft ook prijzen gewonnen, net als wij. Dat willen we volgend seizoen weer bereiken."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Oranje, Bayern en Feyenoord!