Slot van start bij Liverpool

Slot officieel van start bij Liverpool: manager bereidt zich voor op Amerika-trip

1 juni om 11:26

Arne Slot is officieel begonnen met zijn werkzaamheden bij Liverpool. De coach heeft echter zijn selectie volgende maand pas beschikbaar voor de voorbereiding.

Slot is vanaf 1 juni dus werkzaam op de club en zal daar beginnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De verwachting is dat hij zijn selectie na het EK, begin juli, bij zich zal hebben. In die maand gaat Liverpool ook naar de Verenigde Staten om daar drie wedstrijden te spelen als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Real Betis, Arsenal en Manchester United zullen dan de tegenstanders zijn.

De clubleiding is op dit moment ook bezig met het zoeken naar versterkingen voor de selectie van Slot. Daarvoor heeft één positie prioriteit: een nieuwe centrumverdediger. Na het vertrek van Joel Matip zit Liverpool niet heel ruim in de mandekkers en dus heeft de clubleiding een aantal spelers op het oog. Op dit moment worden de namen van Willian Pacho (Eintracht Frankfurt) en Leny Yoro (LOSC Lille) het meest genoemd.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!