Bij TOTO wedden op een topscorerstitel van Memphis en/of Gakpo op het EK

Memphis en Gakpo warmen zich op voor EK: dit zijn hun kansen op de topscorerstitel

4 juni om 16:00

ADVERTORIAL - Na de ontknopingen in de Champions League en de Eredivsie-play-offs kunnen de ogen volledig op het EK. Oranje speelt twee oefenwedstrijden tegen respectievelijk Canada en IJsland en dat is iets waar met name Memphis Depay en Cody Gakpo kunnen laten zien hoe erg ze in vorm zijn. Hoe worden hun kansen op goals op het EK eigenlijk ingeschat? TOTO heeft speciale quoteringen rondom het Oranje-duo.

Gakpo hoopt op WK-déjà vu

Tijdens het laatste eindtoernooi van Oranje was Cody Gakpo de man waar de meeste doelpunten vandaan kwamen. De aanvaller die mede daardoor een transfer van PSV naar Liverpool wist te maken, kwam drie keer tot scoren in Qatar. Na dat toernooi is de productie enigszins gestokt bij het Nederlands elftal met drie goals in de EK-kwalificatie, maar dat hij een belangrijke troef is voor Ronald Koeman staat als een paal boven water.

Nederland zal ver moeten komen wil Gakpo topscorer van het EK worden en daarbij zal hij grootheden als Kylian Mbappé, Harry Kane en Romelu Lukaku moeten aftroeven. De quotering van Gakpo als topscorer staat op 40.00 bij TOTO. Drie goals of meer voor Gakpo, net als tijdens het WK, heeft een bijbehorende quotering van 3.75.

Topscorer Memphis pakt vorm hopelijk op tijd

Memphis Depay is met afstand de absolute Oranje-vedette, gezien zijn prestaties in het verleden. De spits is met 44 goals op jacht naar all time-topscorer Robin van Persie, die er vijftig op zijn naam heeft staan. Als Memphis fit genoeg is krijgt hij sowieso een basisplaats onder Koeman, maar net dat aspect is bij hem altijd een groot vraagteken. Zelf is hij in ieder geval overtuigd van zijn fitheid. 

Op het afgelopen WK kwam Memphis, die toen ook terugkwam van een blessure, één keer tot scoren voor Oranje. Dat was in de achtste finales tegen de Verenigde Staten. In de EK-kwalificatie behaalde hij met één treffer dezelfde productie. Kan Memphis laten zien wat hij al eerder bij Oranje deed, namelijk veel scoren? TOTO hanteert een quotering van 40.00 voor een topscorerstitel op het toernooi en 3.75 voor wanneer hij drie goals of meer maakt.

Speciale quotering voor Gakpo én Memphis samen

TOTO heeft ook nog een speciale quotering beschikbaar voor zowel Gakpo als Memphis. De bookmaker heeft een EK-special van 5.75 staan voor wanneer beide aanvallers twee keer of meer tot scoren komen op het EK.

Klik hier om één van de speciale quoteringen te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust