Bij TOTO wedden op kopballen van Virgil van Dijk tijdens het EK in Duitsland

Van Dijk geeft voorbeeld tegen Canada: hoge quoteringen voor kopballen tijdens EK!

8 juni om 12:00

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal heeft de eerste oefenwedstrijd in aanloop naar de groepsfase van het EK kleurrijk van Canada gewonnen. Daarin had Virgil van Dijk - die nog op de bank begon - nog een belangrijk aandeel in. TOTO heeft speciale quoteringen rondom de aanvoerder van Oranje voor je in petto.

Airforce Van Dijk

Omdat Matthijs de Ligt wat last had, moest Van Dijk nog opdraven in het op dat moment al gespeelde duel van Oranje met Canada. De aanvoerder mocht daardoor een interland bijschrijven en misschien tot ieders verbazing ook een goal. Niet geheel verrassend wist de aanvoerder uit een rebound van een corner binnen te koppen. Mocht Van Dijk dat tijdens één van de wedstrijden op het EK doen die Oranje gaat spelen, dan kan je daar 2.50 keer je inzet mee terugverdienen door een quotering van TOTO. Bij twee goals van Van Dijk hoort een quotering van 10.00.

Aké en Van Dijk

TOTO hanteert nog meer quoteringen rondom kopballen van Van Dijk. Zo staat de quotering van één kopbal op doel van de verdediger in de groepsfase van het toernooi op 2.00. De bliksemafleider van Van Dijk is vaak Nathan Aké, die tot tweede aanvoerder van Oranje is benoemd door Ronald Koeman. Er staat een quotering van 6.00 voor wanneer beide spelers een goal maken tijdens het EK.

Klik hier om een van de speciale weddenschappen te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust