'Villarreal heeft jaar na Feyenoord-link harde boodschap voor Danjuma'

'Villarreal heeft jaar na Feyenoord-link harde boodschap voor Danjuma'

7 juni om 18:21
Laatste update: 7 juni om 18:30

Arnaut Danjuma mag deze zomer opnieuw vertrekken bij Villarreal. Dat meldt het Spaanse AS. De Nederlander komt niet voor in de plannen van trainer Marcelino en drukt met zijn salaris flink op de begroting van El Submarino Amarillo.

Villarreal verhuurde Danjuma afgelopen seizoen aan Everton, nadat hij eerder al een halfjaar werd gestald bij Tottenham Hotspur. Op Goodison Park begon de aanvaller nog als basisspeler, maar later verdween hij uit het elftal van Everton. Danjuma keert nu terug bij Villarreal, maar als het aan de Spaanse club ligt zal dat van korte duur zijn.

Een transfer van Danjuma wordt echter bestempeld als 'ingewikkeld'. De zesvoudig Oranje-international heeft namelijk nog een tweejarig contract, terwijl hij een fors salaris opstrijkt bij de club. Over eventuele belangstelling voor Danjuma wordt niet gerept.

Afgelopen zomer was de in Lagos geboren aanvaller nog in beeld bij Feyenoord. De Rotterdammers hadden toen echter niet de financiële middelen om hem aan te trekken. Toen Danjuma in 2021 naar Villarreal kwam kende hij nog een sterke start, maar inmiddels is de club dus op hem uitgekeken.