Brobbey onthult favoriete Oranje-spitsen en praat over Crocs

Brobbey onthult zijn favoriete Oranje-spits: 'Heb ook veel van hem geleerd'

9 juni om 15:54

Brian Brobbey heeft Klaas-Jan Huntelaar genoemd als één van zijn favoriete oud-spitsen. De targetman van Ajax vertelt in het programma Wij Houden van Oranje over zijn oude mentor en onthult ook zijn voorliefde voor een bepaalde schoen.

Brobbey krijgt in het programma de vraag welke oud-spits van Oranje hij het meest adoreert. "Dan ga ik toch voor Robin van Persie en Klaas-Jan Huntelaar. Hij was natuurlijk ook mijn mentor bij Ajax. Ik heb heel veel van hem geleerd. We keken altijd beelden terug na een wedstrijd, dan zei hij wat ik goed deed en wat ik moest verbeteren. Ik heb zeker weten veel aan hem te danken."

De spits van Ajax krijgt ook nog een vraag over zijn modekeuze, aangezien hij op wel erg opvallende schoenen aankwam bij Oranje. "Het zijn mijn crocs. Die lopen heel lekker en ik loop er altijd op. Ik trek gewoon aan wat ik zie en vond mijn crocs goed. Ik moet eigenlijk ook crocs voor andere spelers brengen. Joey Veerman zou het wel staan, of Denzel Dumfries.” Veerman is in de studio gelijk duidelijk over de suggestie van Brobbey. “Ik zou ze niet dragen, dat is niet mijn ding."