Alireza Jahanbakhsh heeft interesse uit Spanje, Italië en Duitsland

Zaakwaarnemer van Feyenoord-aanvaller bevestigt interesse uit drie landen

12 juni om 15:56

Alles wijst erop dat Alireza Jahanbakhsh zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord heeft gespeeld. De dertigjarige vleugelaanvaller geniet volgens zijn zaakwaarnemer Amir Moghaddam interesse vanuit onder meer Italië, Spanje en Duitsland. 

Jahanbakhsh loopt komende zomer uit zijn contract bij Feyenoord. Van een eventuele verlenging lijkt geen sprake, en dus is de Iraniër binnenkort transfervrij. "Er is interesse uit Italië, Spanje en Duitsland om Alireza aan te trekken en de eerste gesprekken zijn de afgelopen dagen gevoerd", vertelt zaakwaarnemer Moghaddam aan Tasnim News

"We moeten alleen wachten tot hij terugkeert van vakantie, zodat we na het bekijken van alle aspecten een definitieve beslissing kunnen maken over zijn volgende club", aldus Moghaddam, die weet dat zijn cliënt wel een persoonlijke voorkeur heeft wat betreft een nieuwe competitite. "Alireza vindt spelen in Italië aantrekkelijk."

Toch kiest Jahanbakhsh, tevens aanvoerder van Iran, niet zomaar voor een nieuwe club. "Uiteindelijk zijn de omstandigheden van de club, het niveau, de coach, de levensomstandigheden in het betreffende land en veel andere factoren belangrijk voor hem. Dat zal invloed hebben op zijn keuze, wat logisch is."