Priske wil twee assistenten meenemen naar Feyenoord

'Priske wil assistentie: amateurtrainer en 27-jarige moeten Feyenoord versterken'

12 juni om 20:42
Laatste update: 12 juni om 22:40

Brian Priske wil twee assistenten meenemen naar Feyenoord, zo meldt het Algemeen Dagblad. Door het vertrek van Marino Pusic en nu ook Sipke Hulshoff moet de Rotterdamse staf aangevuld worden. De interesse van Feyenoord in Anders Nielsen was al bekend.

Priske heeft met Anders Nielsen en Lukas Babalola twee opvallende namen op het oog om mee te nemen richting Rotterdam. Het duo moet de Deen bij Feyenoord gaan assisteren. De interesse in Nielsen werd al eerder gemeld door 1908, de naam van Babalola is nieuw.

De 53-jarige Nielsen is momenteel trainer van een Deense amateurclub, Otterup B&IK. Babalola is pas 27 jaar oud. Hij was bij Sparta Praag ook al de rechterhand van Priske. Jakob Friis was de eerste keus van Priske, maar zijn andere assistent in Tsjechië neemt het stokje na zijn vertrek van hem over bij Sparta Praag.

Priske en Feyenoord zullen in juli van start gaan met de voorbereidingen op het komende seizoen. Op 6 juli spelen de Rotterdammers een oefenwedstrijd tegen de buren van FC Dordrecht.