'Wolves meldt zich voor Beelen'

'Premier League-club meldt zich voor Feyenoord-uitblinker Beelen'

18 juni om 21:09
Laatste update: 18 juni om 21:16

Wolverhampton Wanderers is geïnteresseerd in Thomas Beelen, meldt 1908.nl. De club uit de Premier League heeft de eerste contacten gelegd om de verdediger van Feyenoord mogelijk aan te trekken, maar weet dat het diep in de buidel zal moeten tasten.

Wolverhampton zou alleen nog toenadering hebben gezocht bij Beelen, maar heeft zich nog niet concreet gemeld bij de Rotterdamse club. Er ligt dus nog geen officieel bod bij Feyenoord, maar de kans is reëel dat dit wel gaat gebeuren. Volgens 1908 zou de verdediger zo'n twintig miljoen euro moeten kosten.

Feyenoord geeft daarentegen Beelen de kans om zijn contract open te breken en te verlengen. Nog geen jaar geleden kwam de centrumverdediger over van PEC Zwolle voor zo’n drie miljoen euro. Hij wist zich in 26 officiële wedstrijden te ontpoppen in De Kuip.

De Rotterdammers hopen nog altijd op een contractverlenging van Beelen, ondanks de interesse van Wolves. Volgens ingewijden is dit nog altijd het meest realistische scenario. FC Kopenhagen was eerder in de markt voor de Nederlander, maar de Deense club kreeg in de winter een harde 'nee' van algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese.

Familiedag bij Oranje! Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje: