Slot kijkt met trots naar Feyenoord-periode: 'Hebben het om kunnen draaien'

Slot ziet toekomst Feyenoord rooskleurig in: 'Goede prestatiecultuur, sterk team'

19 juni om 23:57

Arne Slot besloot een jaar geleden ondanks interesse uit de Premier League nog om bij Feyenoord te blijven, maar opteerde deze zomer wel voor een vertrek, nadat Liverpool zich meldde. Tegenover de eigen clubkanalen geeft de oefenmeester aan dat hij gelukkig is met het feit dat hij Feyenoord goed achterlaat.

"Vorig jaar kreeg ik ook de mogelijkheid om naar de Premier League te gaan", stelt Slot, die destijds in verband werd gebracht met een overgang naar Tottenham Hotspur. "Ik besloot te blijven omdat het voelde alsof het nog niet klaar was. Toen ik bij Feyenoord begon zat de club in een moeilijke situatie. Er was weinig geld en ze waren net op de vijfde plaats geëindigd. We hebben dat om kunnen draaien."

"Nu de club twee keer op rij Champions League speelt en ik met Feyenoord kampioen ben geworden, de beker heb gewonnen en er veel waarde op het veld staat, is de situatie totaal anders dan drie jaar terug", vervolgt Slot. "Ik denk dat we kunnen stellen dat ik Feyenoord goed achterlaat. Ik heb er alle vertrouwen in dat de nieuwe trainer (brian Priske, red.) het ook goed zal doen, ook omdat hij een club aantreft met een goede prestatiecultuur en een sterk team."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: