Joshua Kimmich staat voor vertrek bij Bayern

'Europese grootmachten spitsen de oren: afscheid van Bayern-ster aanstaande'

23 juni om 16:18

Een zomers vertrek van Joshua Kimmich is een zeer reëel scenario. Dat meldt de Duitse tak van Sky Sport zondagmiddag. De verdediger annex middenvelder heeft bij Der Rekordmeister nog een contract tot de zomer van 2025. 

Zowel Bayern als Kimmich staat ervoor open om komende zomer, óf in de zomer van 2025 afscheid van elkaar te nemen. Der Rekordmeister prefereert de eerste optie, omdat het in dat geval nog een bedrag voor hem ontvangt. Anders wandelt de international van Duitsland transfervrij de deur uit. 

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ulm

  • logo

    Bayern München

Het is niet bekend wat Bayern verlangt qua transfersom. Duidelijk is wel dat diverse Europese topclubs de rechtspoot nadrukkelijk in de gaten houden. Onder meer Manchester City, Liverpool, Arsenal, Real Madrid en FC Barcelona houden hebben hem op de korrel. 

Kimmich zal na het EK in Duitsland weer met zijn werkgever om de tafel gaan zitten. Dat duurt mogelijk nog even, want Die Mannschaft heeft zich immers al geplaatst voor de achtste finales. Eerst speelt de ploeg van bondscoach Julian Nagelsmann nog de derde groepswedstrijd, zondagavond in Frankfurt tegen Zwitserland.

Bizarre wending in afgekeurde Xavi-goal: check Studio Oranje hieronder: