Cyriel Dessers Rangers FC kan naar Cagliari

'Dessers kan terugkeren naar de Serie A, Rangers wil vijf miljoen zien'

10 juli om 16:12

De kans dat Cyriel Dessers volgend seizoen nog onder in Schotland speelt, lijkt kleiner en kleiner te worden. De Belgische Nigeriaan mag vertrekken bij Rangers FC, voor de juiste prijs weliswaar. Nadat eerder PAOK interesse toonde, heeft nu ook Cagliari belangstelling voor de spits, zo meldt Tuttomercatoweb.

Volgens de bron schat Rangers de marktwaarde van Dessers op zo'n vijf miljoen euro. Dessers zelf zou niet weigerachtig staan voor de volgende stap in zijn carrière. Hoewel de onderhandelingen met PAOK al aan de gang leken te zijn, zou het zomaar kunnen dat we Dessers volgend seizoen opnieuw in de Serie A aan het werk zien. 

Eerder was de 29-jarige spits al actief bij US Cremonese. Hij speelde in totaal 26 officiële duels voor de Italianen, waarin hij zes keer scoorde en twee assists kon afleveren. In Nederland was de spits actief bij NAC Breda, FC Utrecht, Heracles Almelo en Feyenoord. In Rotterdam was Dessers belangrijk in het Conference League-avontuur, toen de finale van het Europese toernooi werd gehaald.

MATCHDAY! Beluister hieronder de nieuwste Oranjekantine vanuit Dortmund: