Lens wil bij AZ nog wat bijdragen aan 'de schaal'

Lens wil bij AZ nog wat bijdragen aan 'de schaal'

Gepubliceerd: woensdag 4 maart 2009 om 14:24wo 04-03-2009 om 14:24

"Als we nu met de schaal zouden staan, zou ik niet echt het gevoel hebben dat ik een bijdrage heb geleverd", zegt de AZ-aanvaller tegenover het NoordHollands Dagblad. "Hopelijk komt daar nog verandering in. Met wat invalbeurten zal het gevoel wel beter worden."

Lens staat al sinds eind oktober langs de kant met een gebroken middenvoetsbeentje. Maandag maakte hij zijn rentree bij Jong AZ. "Het belangrijkste is dat ik niks heb gevoeld aan mijn voet." Dezelfde kwetsuur had hij namelijk vorig seizoen ook bij NEC. "Toen stond ik na vijf weken alweer op het veld, nu na tien weken. Dat geeft me meer zekerheid dat het goed hersteld is. Het moet natuurlijk nog blijken, maar ik heb het gevoel dat het nu niet nóg een keer gaat gebeuren."

Voor de rest van het seizoen zet de aanvaller in op een paar invalbeurten. "Misschien dat ik in het eerste nog een paar keer kan invallen of zelfs in de basis kan beginnen. Maar ja, het elftal draait goed, dus dat zal moeilijk worden. Maar een paar invalbeurten lijkt me wel reëel."

Lees meer over:Jeremain Lens

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws