Verbunt zwijgt over vertrek bij Willem II

Verbunt zwijgt over vertrek bij Willem II

vrijdag 29 januari 2010 om 09:59

Verbunt stapte ruim veertien dagen geleden 'om persoonlijke redenen' op bij de Tilburgse club. De voormalig preses lag door de slechte financiële en sportieve resultaten onder vuur bij de fans.

"Ik wil dat het rustig wordt bij Willem II", zegt Verbunt over het stilzwijgen in De Telegraaf. "Er is een duidelijk aanwijsbare reden waarom ik besloten heb om te stoppen, maar als ik die nu kenbaar maak, gooi ik weer olie op het vuur. Dat wil ik absoluut voorkomen."

De ex-voorzitter wil wel reageren op de uitingen van de fans en de situatie van de Tricolores. "Ze moeten niet denken dat we ieder jaar voor Champions Leaguevoetbal kunnen spelen. We moeten realistisch blijven bij deze club. Overal in de voetballerij heersen de financiële problemen", aldus Verbunt. 

Volgens Verbunt is het zo slecht nog niet gesteld met het huishoudpotje van Willem II. "We hebben bezuinigd, externe kanalen staan garant voor de financiële verplichtingen die dit seizoen voldaan moeten worden en we hebben van de gemeente negen maanden uitstel gekregen voor de achterstallige huur", legt Verbunt uit. "Zo slecht staan 'we' er dus niet voor. Ik denk daarnaast dat de vooruitzichten op het nieuwe seizoen goed zijn."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws

Verbunt zwijgt over vertrek bij Willem II