'Belachelijke' Bullard kan Celtic-transfer vergeten

'Belachelijke' Bullard kan Celtic-transfer vergeten

Gepubliceerd: maandag 12 juli 2010 om 22:45ma 12-07-2010 om 22:45

"We hebben er alles aan gedaan om deze deal rond te krijgen, maar wat ons betreft gaat het niet meer door", stelt Hull-preses Nigel Pearson. "Een maand geleden hadden we met Celtic al een akkoord over een verhuur van één jaar, maar vanwege de belachelijke eisen van de speler zie ik het niet langer zitten."

"Jimmy wil bovenop de deal nog een extra zak geld ontvangen. Hij heeft op deze manier de kans verspeeld om voor een grote club te spelen, waar hij Europees in actie komt en prijzen kan pakken", vervolgt de teleurgestelde Pearson. "We hebben het linksom en rechtsom geprobeerd en wij zouden het komende jaar zelfs nog een groot deel van zijn salaris overmaken, maar het gaat niet meer door, of hij moet zijn standpunt snel wijzigen."

Het betekent dat Bullard zich zal moeten melden in het trainingskamp van Hull City, dat zich na degradatie voorbereidt op een seizoen in het Championship. De vanwege zijn voetbalhumor populaire speler lijkt het bij de clubleiding voorlopig hebben verbruid.

Celtic zal Bullard dus niet zien komen en ziet in Stephen McManus wellicht spoedig een speler vertrekken. De verdediger speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Middlesbrough en manager Gordon Strachan wil hem graag permanent strikken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws