Mancienne verlaat Engels kamp voor HSV-keuring

Mancienne verlaat Engels kamp voor HSV-keuring

31-05-2011 19:44

De Deen kent de club uit Londen door en door. Daar hoopt hij nu voordeel uit te halen. Eerder werd al bekend dat Hamburger SV zich graag op huurbasis wil versterken met Jeffrey Bruma, international van het Nederlands elftal. Michael Mancienne lijkt echter de eerste versterking van de de Duitse club ter worden.

Mancienne, die momenteel met Jong Engeland in voorbereiding is op het EK in Denemarken, heeft het trainingskamp van het land in Spanje verlaten. Hij ondergaat dinsdag een medische keuring in Hamburg, weet de BBC.

Volgens de Engelse tv-zender heeft HSV een bedrag van ruim twee miljoen euro over voor de 23-jarige verdediger, die in 2008 debuteerde in de selectie van het nationale team van Engeland. Mancienne speelde sinds 2008 vooral op huurbasis bij Wolverhampton Wanderers.

Een terugkeer naar Chelsea bood hem geen soelaas. Een nieuwe verhuur aan Wolverhampton bracht hem wel speelminuten. De verdediger kwam dit seizoen wegens een knieblessure slechts zeventien keer in actie namens de Wolves.