Jardim: Niets te verliezen tegen Feyenoord
Middenvelder van XerxesDZB treft oude jeugdliefde in derde ronde

Jardim: "Niets te verliezen tegen Feyenoord"

30-10-2012 18:00

“Het duel leeft enorm bij de club en in de wijk. De wedstrijd is heel speciaal omdat het grote Feyenoord de tegenstander is. Iedereen heeft het er over en de kaarten vliegen echt over de toonbank. Het is jammer dat we niet echt thuis spelen op het eigen sportpark, maar nu kunnen we spelen in een mogelijk uitverkocht Sparta-stadion. Dat is ook fantastisch”, aldus Jardim tegenover VoetbalPrimeur.

Feyenoord is en blijft heel speciaal voor Jardim. “Bij Feyenoord heb ik de basis kunnen leggen voor de speler die ik nu ben. Alleen wel een beetje jammer dat ik nu tegen deze mooie club moet spelen. Ik wil natuurlijk wel wat laten zien tegen mijn oude club. Ik zal alles geven donderdag voor XerxesDZB, maar Feyenoord zit in mijn hart.”

XerxesDZB lijkt op papier kansloos tegen de stadsgenoot. “We willen het Feyenoord zo moeilijk mogelijk maken en proberen ons eigen spel te spelen. Net zoals tijdens de voorgaande ronde in de beker tegen Helmond Sport is nu ook de tegenstander de favoriet. Feyenoord moet en wij hebben niets te verliezen. De bal is rond, maar realistisch gezien blijft de tegenstander natuurlijk wel het ‘grote’ Feyenoord.”